T. 0187 - 682 101

Dak- en gootwerkzaamheden

 

 

zink en koper is mogelijk

 

Zink en Koper, een hoogwaardig product

De beste keuze voor hoge levensduur en imago.

Als bouwmateriaal in dakbedekking en in HWA-afvoersystemen is zink bij uitstek betrouwbaar, maar het laat zich als natuurlijk product organisch combineren met andere materialen.  Dit verhoogt de creatieve uitdaging om dit bouwmateriaal te betrekken in de hoogwaardige uitstraling van zowel klassieke als moderne architectuur. Strakke lijnen, weelderige rondingen, minutieuze detailleringen of grote gebaren. Alles is mogelijk met zink.

Belangrijke overwegingen bij het kiezen van dit product zijn de kosten. Hierbij is het van belang rekening te houden met de uitzonderlijke eigenschappen van dit product. Denk hierbij aan levensduur, vormbaarheid, weersbestendigheid en onbrandbaarheid.

Tevens is zink buiten het standaard walsblank in diverse tinten leverbaar, zoals; Nova, Quartz, Anthra, Nature Grey, Graphite grey, enz.. Ook koper is in diverse kleurvariaties leverbaar. Wij vertellen u hierover graag meer!

Wij beschikken over de gereedschappen om zink, maar ook koper te bewerken. Zo kunnen wij diverse werken met de hand zetten. Ook is het mogelijk naadloze dakgoten uit een stuk en felsbanen te bestellen.

Zinkwerk toepassingen: dakbedekking, dakgoten, deklijsten, kilgoten, hemelwaterafvoeren, vergaarbakken, dakkapellen, vijver-randen enz. Er kan heel veel met zink en koper.

Loodwerkzaamheden

Ook kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw bestaande lood.

Lood is een relatief zacht materiaal. Het is gemakkelijk in vele vormen te brengen en wordt veel gebruikt bij:

  • Schoorsteenloketten
  • Lood aansluitingen van gevels op platte daken
  • Nok en hoekkeper afwerking op pannendaken
  • Bekleden van houten balken, van hekwerken op balkons

diverse lood en zinkwerk