Thermostaten

Upgrade uw comfort en bespaar energie: kies nu voor flexibele, op afstand
bestuurbare verwarmingsoplossingen die zich aanpassen aan uw levensstijl

Thermo-
staten

Upgrade uw comfort en bespaar energie: kies nu voor flexibele, op afstand bestuurbare verwarmingsoplossingen die zich aanpassen aan uw levensstijl

Wilt u uw woning al opgewarmd hebben voordat u thuiskomt? Door middel van uw smartphone kunt u de thermostaat alvast hoger instellen! Op de markt zijn er diverse leveranciers van dergelijke slimme thermostaten beschikbaar. Zo biedt Intergas merkgebonden oplossingen aan, zoals InComfort en Comfort Touch, terwijl Honeywell Evohome een niet-merkgebonden en uitbreidbare optie is, waarmee u de temperatuur in alle vertrekken van uw woning kunt regelen. Lees verder en maak kennis met verschillende slimme thermostaten.

Soorten regelingen

Er zijn verschillende temperatuurregelingen verkrijgbaar. Voor vrijwel iedere situatie en warmtevraag is er wel een regeling leverbaar. Installatiebedrijf Meuleman specialiseert zich in de volgende temperatuurregelingen:

Slimme thermostaat

Incomfort

De handige app om uw cv ketel te beheren

Intergas introduceert Incomfort, een product waarmee u zelf uw comfort regelt waar u ook bent. Zo kunt u van afstand bekijken hoe warm het thuis is en kunt u op afstand de temperatuur aanpassen. Daarnaast geeft de app direct inzicht in de prestaties van uw ketel en staat u in direct contact met uw installateur.

Incomfort kan worden gecombineerd met de Kombi Kompakt HRE en HReco ketels met het RF2 branderautomaat. Het enige wat u nodig heeft is de Incomfort set, een opentherm kamerthermostaat en de app, deze kunt u gratis downloaden in de App Store of via Google Play.

Honeywell

Slim besparen met een Honeywell thermostaat

Met de thermostaten van Honeywell kunt u in ieder vertrek de temperatuur apart regelen. Ook is het mogelijk om dit op afstand te doen met uw smartphone. Bovendien kan het systeem zo geprogrammeerd worden dat het de verwarming activeert op het moment dat u naar huis terugkeert en deze uitschakelt wanneer u vertrekt, waardoor een optimaal comfortniveau wordt gehandhaafd zonder overbodig energieverbruik.

Het grote voordeel van de Honeywell Evohome is dat deze thermostaat niet merkgebonden is, waardoor u flexibeler bent in de keuze van uw verwarmingsoplossingen

Honeywell thermostaat

Comfort Touch

Compact & modern design

De Intergas Comfort Touch is een kamerthermostaat met ongekend gebruikersgemak in een verbluffend compact en modern design. Door gebruik te maken van een touchscreen is de bediening intuïtief, eenvoudig en simpel. De compacte afmetingen en het moderne design zorgen ervoor dat de thermostaat probleemloos in elk interieur past. Uiteraard te combineren met de Comfort Touch App.

Deze thermostaat maakt gebruikt van het zogenoemde Open Therm protocol om het vermogen van de Cv-ketel automatisch aan de gewenste warmtebehoefte aan te passen. Een zuinige werking van het toestel wordt hierdoor blijvend gegarandeerd. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u in ieder vertrek apart de temperatuur kunnen regelen? Of heeft u vragen over onze Cv-ketels of thermostaten? U kunt altijd gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. We voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u in ieder vertrek apart de temperatuur kunnen regelen? Of heeft u vragen over onze Cv-ketels of thermostaten? U kunt altijd gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. We voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.