T. 0187 - 682 101

CV Ketel en installaties

De CV ketel: 

De Cv ketel is de meest voorkomende verwarmingsbron in Nederland. Er zijn vele merken CV ketels op de markt. Installatiebedrijf Meuleman is geen speciale dealer van een merk. Wij leveren alle merken CV ketels.

Installatiebedrijf Meuleman heeft zich wel gespecialiseerd "om achter ons werk en product te kunnen staan".  Zo zijn de meeste CV ketels die wij bij klant ophangen CV ketels van Intergas. Onze monteurs kennen deze toestellen van binnen en buiten. Ook zijn alle service onderdelen van deze toestellen bij ons op voorraad, zodat wij u snel kunnen helpen bij een eventuele storing. Niet geheel onbelangrijk als u een storing hebt, toch?

Waarom onderhoud?
Een verkeerde afstelling van CV ketel en kleine lekkages zal u niet opvallen, maar dergelijke zaken brengen wel onnodige slijtage en een extra hoog gasverbruik met zich mee. En dan hebben we het nog niet over het ontstaan van brand of koolmonoxidevergiftiging of andere fatale ongelukken. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt zal dit soort problemen aan het licht komen en tijdig kunnen worden verholpen. Voorkomen is beter dan genezen. Het regelmatig laten onderhouden van uw CV ketel kan leiden tot gasbesparing, verhoogt de veiligheid, is milieuvriendelijker en beperkt de storingsgevoeligheid.

Onderhoud aan uw CV ketel? Klik voor meer informatie hier!

Meer documentatie over de Intergas CV ketel? klik hier

Centrale verwarming:

 Er zijn vele mogelijkheden om uw woning te verwarmen. Dit kan door middel van radiatoren, vloerverwarming en luchtverwarming. Ook is het mogelijk om per vertrek in de woning de warmte te regelen. Bent u voornemens om aanpassingen te doen aan uw installatie of het geheel aanleggen ervan. Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord met een goed advies. En dit alles geheel vrijblijvend!