T. 0187 - 682 101

Onderhoud en Service

Bij het onderhoud nemen onze servicemonteurs de tijd voor uw installatie. Eventuele gebreken kunnen zo voortijdig voorkomen worden. Er is namelijk niets zo vervelend dan zonder verwarming of warm water te zitten. Doordat wij het onderhoud goed willen uitvoeren en geen contractdruk bij onze monteurs leggen kunt u er vanuit gaan dat het onderhoud 100% goed gedaan wordt. Installatiebedrijf Meuleman werkt niet met contracten, echter bieden wij u wel de service dat wij ieder jaar contact met u opnemen om een nieuwe afspraak te maken voor het onderhoud aan uw toestel.

Onze onderhouds- en servicemonteurs zijn uitgerust met de modernste meet- en regelapparatuur en beschikken over compleet ingerichte bedrijfsbussen met alle serviceonderdelen van Intergas CV ketels en de overige meest voorkomende serviceonderdelen van andere merken als Nefit, Vaillant, Remeha, Itho, Awb, Atag, enz.

Waarom onderhoud?
Een verkeerde afstelling van CV ketel en kleine lekkages zal u niet opvallen, maar dergelijke zaken brengen wel onnodige slijtage en een extra hoog gasverbruik met zich mee. En dan hebben we het nog niet over het ontstaan van brand of koolmonoxidevergiftiging of andere fatale ongelukken. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt zullen dit soort problemen aan het licht komen en tijdig kunnen worden verholpen. Voorkomen is beter dan genezen. Het regelmatig laten onderhouden van uw CV ketel kan leiden tot gasbesparing, verhoogt de veiligheid, is milieuvriendelijker en beperkt de storingsgevoeligheid.

Ook voor uw vakantiewoning is Installatiebedrijf Meuleman het juiste adres!

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud aan uw CV ketel, geiser of boiler neem dan contact met ons op!