T. 0187 - 682 101

Waterontharders

verkalkt verwarmingselement en kranenEr is niets zo vervelend dan kalkaanslag aan de kranen!

 

Voor dit probleem hebben wij de oplossing! Weg met al die dure antikalk schoonmaakmiddelen. Plaats een waterontharder. 

 

Installatiebedrijf Meuleman plaatst en onderhoud waterontharders in de wijde omtrek van Ouddorp. Door de vele plaatsingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld in de meterkast, kruipkelder, watermeterput enz. kunt u vrijwel altijd een waterontharder laten plaatsen. Kortom, er is bijna altijd wel een mogelijkheid om u te voorzien van heerlijk zacht water!

Wat is waterontharding?

Onder waterontharding verstaan wij het volgende: het onttrekken van kalk uit het drinkwater. Wanneer we water zonder kalk vergelijken met water met kalk, zijn er nogal wat verschillen te onderkennen. Natuurlijk is de hoeveelheid kalk in het water bepalend hoe groot de verschillen zijn. De hoeveelheid kalk in water wordt gemeten in graden Duitse Hardheid (° dH). We onderscheiden hard en zacht water volgens de volgende schaal hoewel deze niet gestandaardiseerd is. 

waterhardheid Zuid holland en Zeeland

 

OmschrijvingHardheid
zéér zacht water 0 – 4  ° dH
zacht water 4 – 8  ° dH
normaal water 8 – 12 ° dH
hard water 12–16 ° dH
zéér hard water 16–18 ° dH
extreem hard water > 18   ° dH

 

Klik hier om de hardheid in heel Nederland te bekijken.

 

Wat onze waterontharders zo bijzonder maakt t.o.v. andere waterontharders die op de markt zijn, is dat onze ontharders een zeer gering waterdruk- en capaciteitsverlies hebben. Tevens zijn er ook nog andere voordelen! U zult begrijpen dat wij deze graag in een persoonlijk gesprek aan u uitleggen!

Nieuwsgierig naar welke waterontharders wij in ons assortiment hebben en voor u geschikt zijn? klik hier