T. 0187 - 682 101

Caravan & Chalet

Caravan en vakantie ouddorp

Heeft u een stacaravan, chalet of vakantiewoning en wilt u onbezorgd van uw vakantie genieten zonder storing of vorstlekkage?

Installatiebedrijf Meuleman is bij veel campings en bungalowparken in Ouddorp en omstreken een vertrouwd gezicht. Wij verzorgen voor veel klanten het onderhoud aan de CV ketel, geiser en gaskachel. Ook het verhelpen van storingen en vervanging valt binnen ons werkgebied. Ook kunnen onze monteurs uw gaskookplaat nazien op werking en eventuele los te bestellen componenten vervangen. 

Ook het keuren en afpersen (het controleren op gasdichtheid) van uw gasinstallatie behoort tot onze werkzaamheden. Bij de keuring krijgt u en de camping een keuringsrapport van ons. Steeds meer campings eisen dat u de installatie laat keuren. Het afpersen van de gasleiding e.d. voeren we veelal tegelijk met het zomerklaar maken of onderhoud uit.

Winterklaar maken van uw Caravan / Chalet:

Wij verzorgen ook het winterklaar maken van uw caravan / chalet. Dit voorkomt eventuele bevriezing van uw leidingen, defect gaan van uw kranen, wc, en douche. 

Zomerklaar maken van uw Caravan / Chalet:

Bij het zomerklaar maken van uw caravan / chalet worden alle eventuele losgekoppelde leidingen weer vast gemaakt. Eventuele vorstlekkages gerepareerd (als wij uw caravan hebben afgetapt, komt dit voor onze rekening) en wordt het onderhoud aan uw geiser en gaskachel uitgevoerd. Tevens wordt de gasslang en gasdrukregelaar gecontroleerd en eventueel vervangen.

Afpersen gasleiding:

De ervaring leert dat veel gasleidingen onder caravans in een slechte staat zijn. Wilt u dat uw gasleiding afgeperst wordt? Onze servicemonteurs kunnen uw gasleiding afpersen en controleren op gaslekkage. Uiteraard geldt voor deze werkzaamheden dat ze in te plannen zijn i.c.m. met andere werkzaamheden bij uw caravan / chalet.

 Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of email ons gerust!